Thanatos

Magyar LoLTV – Komoly változások a háttérben

A legtöbben észrevehették már, hogy nagyobb átalakuláson ment át hazánk közvetítő csapata, elég, ha csak a jobb technikai felszereltséget nézzük az új stúdiójukban. Április elsején tartottak a srácok egy zártkörű ,,lakásavató” bulit az új helyszínen, pár képet közzétehetünk most róla. Ez a változás egy hosszútávú terv része, amiről eddig hivatalosan

Gondolatok a fotelből

Elrajtolt a Magyar Elit Bajnokság, ráadásul nem is akárhogy! Rengetegen követtétek az élő adást, számtalan eléggé baba pillanat is volt, nagyon szépen és jól működött a dolog. Persze az éremnek két oldala van, előfordultak kisebb-nagyobb hibák, adás újraindítás, és minden elromlott, ami elromolhatott.

Nincs MEBállás! – Ez zajlik a háttérben

Mint azt bizonyára mindannyian tudjátok, javában zajlik a világ legnagyobb és legrangosabb League of Legends bajnoksága, a 2016 World Championship. Ha más nem azért, mert a csapból is ez folyik (és ez így van rendjén). Én most viszont egy picit szeretnék elkanyarodni ettől, és a fókuszt kis hazánkra helyezni, ugyanis

Negyeddöntő tippek – Thanajós

A League of Legends idei legrangosabb és legnagyobb népszerűségnek örvendő bajnoksága, a 2016 World Championship elérkezett a rájátszás szakaszába. A legjobb 8 csapat csütörtöktől vasárnapig küzd majd egymással minden nap éjféltől.

Világbajnokság – LMS

Mostantól egy kicsit szárazabb Thanakodás témák is becsúsznak, hiszen hamarosan kezdetét veszi a League of Legends kompetitív szegmensének legnagyobb bajnoksága, a 2016 World Championship, ahol a 6 régióból érkező 16 csapat minden tőle telhetőt megtesz majd a végső győzelem megszerzéséért!

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek