kata in wonderland

LoL játékmódok – Kata in Wonderland

Néha, mikor elfáradtunk a rangsorolt játékokra való erős koncentrálástól és kicsit kötetlenebb módon szerettünk volna játszani, örömmel tapasztalhattuk, hogy az évek során a Riot elhalmozott minket különböző vicces és izgalmas játékmódokkal.

A LoL és a szexualitás – Kata In Wonderland

Mint a legtöbb PC játékban, a LoL-ban is fellelhető pár pajzán utalás és félreérthető mondat. Néhány közülük nagyon egyértelmű, de párhoz igazán piszkos fantáziával kell rendelkeznünk, hogy megértsük. Az efféle viccekben semmi rossz nincs, nem olyan durvák hogy megrontsák a fiatalok gyerekkorát, de humorosak és felhívják magukra a figyelmet.

Szórakoztató, de működőképes alsó ösvény kombinációk

-Kata in Wonderland- Általában mindenki az éppen legerősebb, legmagasabb winrate-el rendelkező hősöket hozza el az alsó ösvényre a győzelem érdekében, de néha jól esik ezt a komolyságot félretenni, és a barátainkkal egy-egy viccesebb összeállítást vinni a térkép alsó felére. És hogyan tehetjük ezt még szórakoztatóbbá? Ha ráadásul győzünk is velük!

Kata in Wonderland

Sziasztok! Kata vagyok, de ismerhettek Namikaa-ként is néhány játékban. Talán hallottál már rólam, vagy láthattad a hozzászólásaimat valamelyik játék magyar csoportjában.

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Herathstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Miért pazaroljuk az időnket LoL-ra? -Kata in Wonderland- - https://t.co/Zz7cAHve4A https://t.co/7SPZOW3cpL
Újabb utalás Doomfist-ra a Blizzard-tól - https://t.co/PqHRu2jwo0 https://t.co/rhmU07NnKd
Nem csak a hősök frissülnek, ismét sok tárgy kap majd átalakítást - https://t.co/IEpBjG4tMD https://t.co/KymlgjXNvE

Flickr képek