dota

Jövevények

Az egyre sűrűsödő piacon belül rengeteg esetről lehet tudni, mikor egy-egy játék kölcsönöz a másik mechanikájából. Nézzük meg a LoL esetében ezeket.

Basshunter: Dota>LoL?

Tíz éve még nem azon gondolkoztam, hogy miből kéne jó cikket írni – bár a meseírás már akkor is hobbim volt – hanem csak éltem az életem és játszottam a GTA: San Andreassal és a Warcraft 3-al. Sajnos a DotA hozzám nem jutott el internet hiányában, de Basshunter zenéje igen..

Solo Mid – kettes pozició (2) – TZeus

Solo Mid, avagy a kettes pozició (2. rész) – TZeus tollából Lássuk akkor, hogy milyen további lehetőségei vannak a középen játszó játékosnak! Mikre érdemes még az első részben olvasottakon kívül odafigyelni: Pozicionálás és láthatóság:

Solo Mid – Kettes Pozíció 1. – TZeus

Segítség kezdőknek, ahol még a haladók is olvashatnak újdonságokat – TZeus tollából Solo Mid – Kettes Pozíció (1. rész) Alapok High Ground: magaslat Lane: ösvény Creep: Az ösvényeken harcoló közelharci és távolsági egység Last hit: utolsó ütés az ellenséges creepen Deny: az utolsó ütés a saját creepen Push: kényszerített előrenyomulás

Három MOBA ha nem jön be a LoL és a DOTA2

Habár az elmúlt pár évben kifejezetten nagy teret hódított magának a LoL vagy a DOTA2, nem felejthetjük el, hogy a piac rengeteg alternatívát kínál az érdeklődőknek. Cikkünkben összegyűjtöttük három alternatív megoldást azok számára, akik elégedetlenek a fennemlített két játékkal. Heroes of Newerth Volt idő, amikor a HoN a DOTA legnagyobb

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek