CHIHAYAFURU – Ajánló

Anime Ajánló – Chihayafuru

Bevezetőnek annyi, hogy soha nem gondoltam volna, hogy egy ehhez hasonló anime a gép elé tud kötni, és lemaratonozzam 2 nap alatt…olyannyira, hogy még az sem érdekelt, hogy az utolsó pár részt angolul kellett néznem… de ha minden igaz, már minden része elérhető magyar felirattal.

Chihayafuru nevezetű anime a karutáról szól. Lényegében ez egy sport, ahol 100 verset kell kívülről vágni, és akkor menni fog a játék. Amire még szüksége van az embernek, az a reflex és a jó memória. Az anime lényegében 3 főszereplőt tesz középpontba, és az ő kapcsolatuk alakulását mutatja be… a közös bennük, hogy mind oda vannak a karutáért…

chihayafuru-tile

Kiderül továbbá, hogy miért lett számukra ilyen fontos ez a sport, valamint, hogy miért is köti össze őket annyira…és mi a fő cél, amit elakarnak érni.

Az első, kb 7 rész még kissé vontatott, és néhol lehet, hogy idegesítőnek is mondható, de ha megbarátkozunk a főszereplő lány butaságával, akkor nagyon szerethető lesz mindenkinek. Nekem benne van az eddig látott animék top 10-es listáján.

A mű két évados, évadonként 25 részes.

Ismertető: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.4446

Castra


Ajánlott cikk:

Saiunkoku Monogatari – Ajánló

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek