Büntetés a tisztességtelen előnyért

Hamarosan indul a Diablo 3 következő, 11-es szezonja, mely új területeket, szörnyetegeket, felfedezni valókat és Riftet hozott – és persze kiskapukat.

Hibátlan és tökéletes játék nincs a világon – természetesen nagyon jó termékek léteznek a piacon, viszont ha nagyon tüzetesen átvizsgáljuk, rájövünk, hogy itt-ott minden cím vérzik valamilyen sebből. A hatalmas bázissal és bevétellel rendelkező GTA V és GTA Online pl. a moderektől szenved, míg a Blizzard ARPG-je a kiskapuk kihasználóitól.


Jelenleg a legfrissebb karakterosztály, a Necromancer valamint a másik legerősebb DPS a Demon Hunter, akik valamilyen okból kifolyólag tisztességtelen előnyökhöz jutnak. Ezeket a módszereket most nem hozzuk fel, mert nem szeretnénk ötleteket adni senkinek.

Az viszont már egészen biztos, hogy a Blizzard már egyszer adott ki figyelmeztetést – aki előtte használta ezt a módot, hogy erősebbé váljon, nem feltétlen kell aggódnia, viszont ha rajtakapják a további „csaláson” főleg most, a dupla XP hétvége végével, akkor számíthat büntetésekre.

Azoknak nem kell félniük, akik egy partyban voltak egy csalóval – a Blizzard rájuk nem szab ki büntetést.

Ez akár 4 napos felfüggesztéssel is járhat, de ha a Blizzard nagyon felbőszül, talán karakternullázások vagy törlések is sorra kerülhetnek. Nem érdemes ezt kivárni. Ti találkoztatok mostanában csalókkal a játékban?


Ajánlott cikk:

PUBG – hamarosan teljesen egyedivé tehetjük karakterünket

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek