Buffok a PTR-on!

A PTR folyamatosan frissül – a legutóbb Doomfist kozmetikumai kerültek be, most viszont játékmenetbeli változások is történtek.

Fontos tudni, hogy ami a PTR-on van, nem biztos, hogy el is hagyja azt, azonban az esetek nagy részében valamilyen kihatással lesz a következő frissítésre. A jelenlegi patch igen sok tartalmat fog hozni, ugyanis bekerül az első férfi karakter a játék megjelenése óta, ráadásul Doomfist szerepében – még ha a hangját nem is Terry Crews adta.

Zarya-gif
Zarya, a világ legerősebb nője most még erősebbé válhat, ugyanis a legújabb PTR frissítésben változtatásokat eszközöltek az ultimate képességén, a Graviton Surge-on. Ezentúl a beszippantott ellenfelekre mozgáskorlátozó hatások fognak hatni – hasonlóak mint Junkrat csapdája. Sokkal nehezebb lesz ezentúl elmenekülni egy jól kivitelezett Zarya ulti elől, ezért még érdemesebb lesz counter karaktereket hozni, mint például D.Va.

Reinhardt-gif
Reinhardt kalapácsának gyorsasága is megnőtt – úgy néz ki, hogy nem ártott meg a német nagyapónak az a pár év tenisz. Most már 10% gyorsabban lengeti kalapácsát. Ezen kívül Doomfist továbbra is a végső csiszolásokon esik át, hogy mire az élő szervereken debütál, már ne legyen vele mértéktelen probléma a hihetetlen erőssége miatt.


Ajánlott cikk:

Megérkeztek Doomfist kinézetei

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek