Börtön a boostereknek

Jelenleg rengeteg szolgáltatás létezik, melyek igénybevételével lehetőségünk van nagyobb ligákba jutni – azonban ezek minden mértékben tiltottak. Most pedig akár súlyos büntetés is járhat értük!

Egy olyan nemzet, melynek fontos részét képzi az e-sport infrastruktúrájának kiépítése, nem csoda, ha drasztikus lépéseket tesz meg annak érdekében, hogy az egyik legnívósabb élményt biztosítsa a játékosok számára.

Korábban már készítettünk egy cikket arról, hogy jelenleg mennyiért boostolnak – Dél-Korea pedig most ajánlatot is tehet a boostereknek, ugyan nem pénzt, hanem egy kézre csatolható hardware-t kapnak. Nálunk ezt csak bilincsnek hívják.

A Riot és a KeSPA már tettek lépéseket az ügyben, de azon kívül, hogy letiltják azokat a játékosokat, akik boostolt accountot vásárolnak, valamint ilyen szolgáltatást nyújtanak, nem tudnak mást tenni.

SKGamingCutoff
A koreai kormány adott ki egy közleményt, miszerint 18 ezer dolláros büntetés és két év börtön várhat azokra, akik illegális programokat, illegális privát szervereket vagy illegális boost szolgáltatást nyújtanak, vagy esetleg használnak, mivel ez a három elem az, ami a legjobban megmérgezi az e-sport tisztaságát.

Ezekkel a lépésekkel nagyban vissza lehet szorítani azokat, akiknek eszébe jut valami tiltott szolgáltatás használata – hiszen senki sem szeretne ekkora büntetésben részesülni.

http://www.criticalhit.net/gaming/league-legends-boosters-sent-jail-new-south-korean-bill/

Ti mit adnátok a csalóknak és a boostolóknak?


Ajánlott cikk:

Trollok és bohócok… előre!

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Herathstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Tweet-ek

Miért pazaroljuk az időnket LoL-ra? -Kata in Wonderland- - https://t.co/Zz7cAHve4A https://t.co/7SPZOW3cpL
Újabb utalás Doomfist-ra a Blizzard-tól - https://t.co/PqHRu2jwo0 https://t.co/rhmU07NnKd
Nem csak a hősök frissülnek, ismét sok tárgy kap majd átalakítást - https://t.co/IEpBjG4tMD https://t.co/KymlgjXNvE

Flickr képek