Az Omega Squad kinézetcsalád híre is igaznak bizonyul

A reddit szivárogtatás újból igaznak bizonyulhat – az eddig kivétel nélkül beigazolódó állítások mellé most újabbak csatlakoztak, ugyanis egy újabb skin-család készülhet.

Korábban már írtunk arról, hogy a reddit-re kiszivárgott rengeteg adat, melyek sorban megvalósultak – az új Sötét Csillag hőskinézeteken át, a Pulzustűz Caitlyn-ig, és a két új, akkor még „Demonblade” és „Angelblade” kinézeteknek becézett darabokig, végig hiteles maradt a forrás.

Köztük volt az Omega Squad hőskinézet család legújabb tagjai is – Teemo mellé csatlakozhat Fizz, Twitch és Veigar is.

A szemfüles személyek pedig bizonyítékot találtak ezek létezésére is. Az SKT T1-et bemutató videóban, amikor a Riot munkatársai bemutatják a vázlataikat, az egyik fülre ránagyítva ugyanis kiszúrtak egy „Omega_Squad_Tristana” nevezetű projektet. Ugyan Tristana nem volt a korábban kiszivárogtatott Omega Squad skinek között, úgy néz ki, tényleg bővülni fog Teemo ördögi köre.

Tristana társulását a Squad csoportba már régóta fejtegeti a közösség, több utalás is felfedezhető volt rá a Teemo kinézet megjelenésekor, ebből adódóan sok fanart is készült az Omega Squad Tristanáról.

snouken-kun-omega-squad-tristana-2 (1)

A legújabb PBE patch előtt azonban ne várjunk semmi újat – tippre a hőskinézetek 1350-be fognak kerülni, a megváltoztatott hangeffektek miatt. Talán még egy egész küldetéssorozatot is kapunk – hasonlót, ami most mutatkozik be, a 7.12-es frissítésben.

Ti melyik kinézetcsaládot szeretitek a legjobban? Melyiket bővítenétek?


Ajánlott cikk:

Yasuo frissítést tervez a Riot

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek