Az első gyilkosság kulcsfontosságú!

Ki az „entry fragger”? Egy olyan koncepcióról van szó, amellyel talán kevesen ismerkedtek meg idáig közelebbről, még akkor is, ha óriási jelentősége van a játékban. Ő a csapat első embere, ő az, aki az első gyilkosságért hajt, de ugyanakkor feláldozható is.

csgowallpaper
A következő leírás főként a terrorista oldalon történő játéknyitással fog foglalkozni, azon belül is a korrekt „entry frag” használatról.

A cél mindenképpen az, hogy a csapat előnyös helyzetbe kerüljön. Ennek pedig több módja is van. Az „entry fragger” szerepe az, hogy a kezdeti fázisban előnyhöz juttassa csapatát, egy vagy akár több ellenfél likvidálásával. Olyan összecsapásokban vesz tehát részt, amelyben legalább egy CT játékos elhullik.

A feladat az, hogy akár a saját élete árán is, de egy ellenfelet legalább kivégezzen ő, vagy csapattársai. Nagyon fontos észben tartani, hogy terrorista oldalon egy esetleges egyet egyért típusú csere nem számít neutrálisnak. Mivel az ellenfél csapat többnyire szét van szóródva, a terroristák viszont kevésbé, így egy CT játékos hiánya akármelyik bombalerakó védését nagyon megnehezíti.

Hogyan is érdemes tehát ezt a szerepet használni?

Nos, először is, ami nagyon fontos, hogy biztosítsuk számára a kellő támogatást. Mivel ő egyben a csali is, így kifejezetten fontos, hogy az esetleges halála ne legyen hiábavaló. Ő támad, így helyet kell számára biztosítani. Mivel egyedül lép ki a színre, így minden bizonnyal reagálni fognak rá ellenfeleitek és akkor kell a csapatnak bekapcsolódni a harcba. Amire nagyon érdemes odafigyelni az az, hogy úgy helyezkedjünk, hogy ne kerüljünk tűzharc közepébe. Még ellenfeleitek az „entry fragger”-rel vannak elfoglalva, más pozícióból könnyedén tudtok támadni.
entry
Az pedig, hogy hogyan lehet csapattársatok dolgát megkönnyíteni igencsak egyértelmű. Gránátokkal. Amennyiben a technikát jól kivitelezitek, a végeredmény a következő lesz:

Berepülnek a gránátok, az „entry fragger” belép a harcmezőre ahol jobb esetben 1v1, kevésbé jó esetben 1v2 vagy 1v3 helyzetbe kerül. Ellenfeleitek rá fognak koncentrálni, elárulják pozíciójukat és akkor a csapat többi tagja becsatlakozik és létszámfölényben érvényesül. Érdemes ehhez előre elsajátítani a gránátok helyes használatát, illetve a várható pozíciók listáját, ahonnan ellentámadás várható.


Ajánlott cikk:

A Karambit története

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek