Armies of Azeroth

Armies of Azeroth

Megjelent a várva várt mod Starcraft 2-re. A rajongók és a nosztalgiázni vágyók nagy örömére, elkészült a Blizzard WarcRaft 3 játékát imitáló mod Starcraft 2-re. Igaz, hogy még csak az alfa verzió érhető el, a játék viszont így is felemelő élményt biztosít látványvilágával az érdeklődők számára.

A közismert WarCraft3: Reign of Chaos 2002-ben került a piacra és egyenesen tarolt. A Blizzard hatalmas hangsúlyt fektetett a játék grafikájának kidolgozására, így az eredmény sem maradt el. A nagy sikerre való tekintettel a cég nem habozott és 2003-ban már elő is állt a kiegészítéssel, WarCraft3: Frozen Throne néven.

armies_of_azeroth

Ugyan a Warcraft franchise már jól ismert volt a játékosok köreiben, mégis a sorozat harmadik részének kiadása hozta meg a végső sikert. Ezen sikernek állít most emléket a WarCraft, Armies of Azeroth. A mod célja, hogy a valamikori stratégiai játékot új ruhába öltöztesse és ezáltal, immáron új formában, a játékosok elé állítsa a már jól ismert karaktereket, pályákat. A mod kipróbálása minden igazi WarCraft rajongó számára kötelező.

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek