Áprilisi filmbemutatók

Áprilisi Filmek – Előzetesek

Pingvinek vándorlása (korhatár nélküli)

Megjelenés: április 13.

Az Oscar-díjas dokumentum film folytatása, amiben még többet láthatunk az antarktiszi császárpingvinek elszigetelt világából. Miért néznél dokumentum filmet pingvinekről? Mert oktató jellegű, gyönyörű és a pingvinek cukik. Sokra nem mész ezzel, de még mindig többet érsz vele, mint a halálos iramban 8-al. Mi nem ítélkezünk, de ha azt megnézed néhány totyogó, tollas cukorborsóra is van időd.

Bébi úr (6)

Megjelenés: április 13.

Tim, a hatéves kis srác boldogan él a szüleivel, de az egyik nap egy szörnyű dolog jön el az életében. Megérkezik a családba az új kisöcsike. Mindenki az új jövevényre figyel, és teljesen el vannak ájulva tőle, de Timnek nem tetszik az egész, sőt egyre furcsábbnak találja a kisbabát.

Power Rangers (12)

Megjelenés: április 6.

A 90-es évek egyik kultikus gyereksorozatából készül, ami öt átlagos tiniről szól, akik egy nap szuper-képességekre tesznek szert. A városukat eközben veszély fenyegeti és csak akkor tudják megfékezni a gonoszt, ha mind az öten összefognak.

Vén Rókák (12)

Megjelenés: április 6.

Három jó barát a békés, de kissé szegényes nyugdíjas életüket élik. Az életük azonban kilátástalanná fordul, amikor a nyugdíj-megtakarításuk eltűnik a bankok trükközésének köszönhetően, ezért elhatározzák, hogy bankrablásra adják a fejüket.

Brazilok (12)

Megjelenés: április 6.

A faluban közeleg a 10. éves bajnokság és a nyeremény nem más, mint egy út Brazíliába a teljes győztes csapat számára. Mindenki futball szerető a faluban – még a pap is-, így az is menni akar, aki nem is tudja melyik kontinensen van az úti cél. A nagymenőkön kívül a kisebbségből származó tehetségek is szeretnének részt venni, ami rivalizálást és igazi magyar komédiát szül.

A kör (12)

Nem összetévesztendő az azonos nevű horrorfilmmel, ugyanis ez egy thriller, ami az emberi szabadság és az információhalászat jogi határainak kérdését feszegeti. A történet szerint Mae egy óriási, adatközléssel foglalkozó cégnél, a körnél, kapja meg álmai állását, de nem sejti, hogy munkáltatója mire vetemedik a „jobb és tájékozottabb világ” megteremtése érdekében.

Tejben, Vajban, Szerelemben (16)

Megjelenés: április 6.

Az olasz romantikus történet, ami a háború kellős közepén játszódik egy gyönyörű, vidéki asszony és egy tejes ember között. A filmet Emir Kusturica rendezte, aki keze alól a macskajaj is kikerült, így elég jónak ígérkezik a végeredmény.

Amerikai Pasztorál (16)

Megjelenés: április 13.

Seymour számára a világot jelenti felesége és egyetlen lánya, de az életüket felkavarja a vietnami háború. Meredis csatlakozik egy háború ellenes csoporthoz, ami radikális és tolerálhatatlan lépésnek számít a városlakók szemében. Mikor a postahivatalt felrobbantják és a kamaszlány eltűnik egyből rá terelődik a gyanú. Miközben a város bűnözőnek titulálja, családja retteg épségéért és apja próbálja minden erejével felkutatni

Halálos iramban 8 (16)

Megjelenés: április 13.

Család, autóverseny, terroristák, fizika a koporsójában, robbanások, jó nők, izmos pasik….meg valami sztori is amit már a kutya sem követ. De hé’……benne van Vin Diesel és New York, Oroszország, Izland és Kuba is.

Öldöklő Szerelem (16)

Megjelenés: április 20.

Júlia összejön az elvált apával, Davidel, de az ex feleség Látszólag még mindig szerelmes férjébe és szeretné visszakapni családját. Tessa mindent megtesz, hogy bemártsa Júliát és visszaszerezze, ami az övé.

A tökéletes gyilkos (16)

Megjelenés: április 27.

Egy nyomozónak a lányát megölik és ezt nem tudja igazán feldolgozni. A gyilkosság gyanúja a lány barátnőjére terelődik és a nyomozó is ezen van, de az ügy előrehaladtával egyre gubancosabbak a történések.

Bye Bye Man – A rettegés neve (16)

Megjelenés: április 27.

Néhány fiatal beköltözik egy régi házba. A mindennapjaik során egyre furcsább dolgok történnek, és ezek mögött egy olyan démon áll, ami az elmét fertőzi meg. Az áldozat minél jobban gondol rá, annál erősebb lesz a démon és ennek eredményeképp annál nagyobb horrort képzeltet el az áldozataival.


Ajánlott cikk:

Márciusi filmbemutatók

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek