Animés szinkronhangok a LoL-ban

A League of Legends több mint egy éve már japánul is hallgatható – viszont kik azok, akik megszólaltatják a karaktereket?

A válasz egyáltalán nem meglepő: többnyire japán szinkronszínészek, akik vállaltak már munkát az anime-iparban. Mivel igazán tehetségesek különböző karakterek megszólaltatásában, nem is kétséges, hogy szerepet kaptak az egyik legnagyobb online játékában. A Reddit közössége is felkapta most ezen hangok eredetét, pedig nem ma jött ki az információ, hogy ki-kinek lesz a megszólaltatója. Most mi is összeszedtük a legismertebbeket.

A legelső Hiroshi Naka, aki a One Piece című kalóz-orientált animében játssza Monkey D Garp szerepét – egy nagydarab, izmos fickót. Nem is kérdéses így, hogy a League of Legends-ben kit alakít. Igen, a nagydarab, izmos, bajszos fickót.

Nobutoshi Canna egy másik, szintén ismert anime gonosztevőjét alakítja. A Naruto-ban Ő szólaltatja meg az egyik legkeményebb ellenfelét a címszereplőnek, Kabuto Yakushit. A ligában pedig egy szintén, nem a legkedvesebb szándékú karakter hangját adja – Kog’Maw-ét pontosan. De Shen hangját is a Naruto-ból jól ismert Kakashi adja, Kazuhiko Inoue:

Ikue Ootani, talán minden animerajongó által ismert személy, hiszen a cuki élőlényeket általában Ő szinkronizálja. A korábban említett One Piece-ben pl. Chopper-t, és egy világsikerű animében, a Pokémonban pedig Pikachu-t látja el hanggal. A LoL-ban pedig magát a Sátánt, Temmot.

És végezetül, de nem utolsó sorban, az egyik legnagyobb név: a League of Legendsben Wukong, Master Yi majom tanítványának hangját adja. Az anime világban pedig talán az egyik legismertebb, legnagyobb franchise főhősének biztosít hangot, aki nem más, mint a legerősebb harcos a világon: Son Goku!

https://myanimelist.net/featured/1314/25_Anime_Voice_Actors_Behind_League_of_Legends_Japan

Nektek ki a kedvenc anime szinkronhangotok?


Ajánlott cikk:

League of Tattoos – Kata in Wonderland –

Hozzászólások

geex.hu

E-sport hírek a League of Legends, Counter-Strike és a
Hearthstone világából. PC és konzoljáték hírek, Cosplay.Legújabb cikkek

Tweet-ek

Tavaszi MondoCon - Programok - https://t.co/VtqCvFV2Iq https://t.co/1hPVgD4p1V
CTM - Top 2 interjú és pakli - https://t.co/tmjWbH6l2S https://t.co/ZKZP1ZG2AZ
Egyedi Metin szerver készül - https://t.co/bRrjeANLdX https://t.co/ozuOFrxwa7

Flickr képek